Badkamerwinkel aan Huis in Maarheeze: Jouw Badkamerdroom op maat

Op zoek naar de ideale badkameroplossing voor jouw nieuwbouw- of verbouwingsproject in Maarheeze? Onze Badkamerwinkel aan Huis biedt het perfecte antwoord! Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en jouw project uniek. Daarom staan wij voor flexibiliteit, efficiëntie en kwaliteit.

 • Geen Vaste Openingstijden: Maak een afspraak op het moment dat jou het beste uitkomt, zonder gebonden te zijn aan vaste openingstijden.

 • Efficiëntie Voorop: In één afspraak helpen wij jou met selecteren én inmeten, waardoor je tijd bespaart.

 • Ontwerp bij jouw Thuis: Bespreek jouw badkamerontwerp aan jouw eigen keukentafel, met direct de juiste afmetingen.

 • Direct Zichtbaar Effect: Ervaar het directe effect van tegels in jouw eigen woonomgeving.

 • Ruime Keuze in Topmerken: Ontdek een ruim assortiment van kwalitatief hoogwaardige merken voor de ultieme badkamerbeleving.

 • Één Aanspreekpunt: Wij begeleiden je van de vrijblijvende afspraak tot aan de oplevering, zodat je altijd één vertrouwd contactpersoon hebt.

Voor nieuwbouw of verbouwingen in Maarheeze is onze Badkamerwinkel aan Huis dé partner die jouw badkamerdromen werkelijkheid maakt. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw project te bespreken en te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen bij het creëren van de ideale badkamer.

Maak snel een afspraak en wij komen met onze mobiele showroom naar jou thuis!
Bel 06 - 39 51 34 39 of mail ons op info@badkamerwinkelaanhuis.nl

Montage

Een nieuwe badkamer of toilet realiseren? Kies Badkamerwinkel aan Huis: van inspiratie en ontwerp tot volledige installatie.

Lees meer over onze werkwijze: van levering tot complete installatie >>

Ontwerp

Uitzoeken en ontwerpen aan de keukentafel, direct met de juiste afmetingen en gekozen materialen. Makkelijk, efficiënt en praktisch.

Lees meer over onze 3D ontwerpmogelijkheden en onze merken >>
Voordelen

 • Een afspraak op een tijd die jou past, onafhankelijk van reguliere openingstijden
 • Een optimale voorbereiding hierop door voorafgaand persoonlijk contact
 • Realistische adviezen, gebaseerd op 15 jaar ervaring
 • Een maatgesneden assortiment om uit te kiezen
 • De mogelijkheid om materialen direct te beoordelen in je eigen woonomgeving
 • Een zeer efficiënt offerteproces als eerste stap op weg naar je nieuwe badkamer of toilet
 • Eén aanspreekpunt van offerte tot oplevering, en zelfs daarna.

Neem direct contact op

Voordelen

Direct contact opnemen:

 

Stel hier uw vraag:


Op zoek naar een badkamer die perfect bij jouw wensen past?

Bij Badkamerwinkelaanhuis.nl begrijpen we dat jouw drukke schema het niet altijd toelaat om binnen vaste openingstijden langs te komen. Daarom bieden wij flexibiliteit op maat! Maak een afspraak op het moment dat jou het beste uitkomt, en wij komen bij jou thuis.

Wat maakt Badkamerwinkelaanhuis.nl zo efficiënt? Wij geloven in één afspraak voor zowel het uitzoeken als het inmeten van jouw nieuwe badkamer. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat de afmetingen direct juist zijn. Geen verrassingen achteraf, alleen perfectie vanaf het begin.

Bij ons krijg je de kans om het ontwerp van jouw droombadkamer te bespreken aan je eigen keukentafel, met direct de juiste afmetingen in gedachten. Dat betekent dat je meteen een helder beeld krijgt van hoe jouw nieuwe badkamer eruit zal zien in jouw eigen ruimte.

Bij Badkamerwinkelaanhuis.nl begrijpen we ook dat je de tegels in hun eigen omgeving wilt zien. Daarom bieden we je de mogelijkheid om het directe effect van de tegels te ervaren in jouw eigen badkamer. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

En als het gaat om merken, bieden we een ruime keuze uit kwalitatief hoogwaardige merken. Wij streven naar niets minder dan de beste kwaliteit voor jouw badkamer.

Bij Badkamerwinkelaanhuis.nl geloven we in het bieden van gemak en een stressvrije ervaring. Daarom heb je bij ons één aanspreekpunt, vanaf de vrijblijvende afspraak tot aan de oplevering van jouw prachtige nieuwe badkamer. Wij staan voor je klaar om jouw badkamerdromen werkelijkheid te maken.

Kies voor Badkamerwinkelaanhuis.nl en ervaar het gemak, de efficiëntie en de kwaliteit van onze service. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons jouw badkamerverbouwing tot een succes maken. Jouw droombadkamer is nu binnen handbereik!