Previous Next

Advies aan huis

Jouw droombadkamer samenstellen aan de keukentafel? Badkamerwinkel aan Huis rijdt graag de mobiele showroom voor.

Lees meer over onze showroom op wielen bij jou thuis >>

Ontwerp

Uitzoeken en ontwerpen aan de keukentafel, direct met de juiste afmetingen en gekozen materialen. Makkelijk, efficiënt en praktisch.

Lees meer over onze 3D ontwerpmogelijkheden en onze merken >>

Levering

Ook voor de levering van sanitair, tegels en kranen ben je bij Badkamerwinkel aan Huis aan het juiste adres.

Lees meer over onze dienstverlening: van levering tot volledige montage >>

Montage

Een nieuwe badkamer of toilet realiseren? Kies Badkamerwinkel aan Huis: van inspiratie en ontwerp tot volledige installatie.

Lees meer over onze werkwijze: van levering tot complete installatie >>Voordelen op een rij

  • Geen vaste openingstijden: afspraak op moment dat jou het beste schikt
  • Efficiënt: uitzoeken, inmeten en ontwerpen in één afspraak
  • Ontwerp aan jouw keukentafel
  • Direct effect van tegel(s) in eigen omgeving zichtbaar
  • Ruime keuze uit kwalitatief hoogwaardige merken
  • Eén aanspreekpunt van vrijblijvende afspraak tot oplevering

Neem direct contact opPlannen voor een nieuwe badkamer of het toilet renoveren?

We rijden onze mobiele showroom bij je thuis voor, op een moment dat jou het beste schikt. Vooraf spreken we door wat jouw ideeën zijn, zodat de showroom voorzien is van materialen die aansluiten bij die wensen. Nadat we de ruimte bekeken hebben, stap je de mobiele showroom binnen en krijg je een indruk van sanitair, accessoires en tegels. De tegels kunnen we eenvoudig mee naar binnen nemen, zodat je het effect kunt zien in jouw toilet of badkamer. Geen gedoe met kleur, structuur, formaat of lichtinval, maar direct duidelijk of de gekozen tegel past bij jouw smaak en ontwerpidee.

Snel, praktisch en efficiënt
In één afspraak bij jou thuis maken we het ontwerp met de materialen die jouw voorkeur hebben. Niet langer showroom in, showroom uit, niet kiezen uit honderden mogelijkheden waarvan je twijfelt hoe het bij jou thuis staat. Onze mobiele showroom komt aan huis. We rijden onze mobiele showroom graag bij je voor als je in een straal van 40 km rondom Eindhoven woont.

Weten hoe we werken en wat je kunt verwachten? Klik hier.

Vragen of interesse?
Bel ons op 06-39 51 34 39, of vul ons contactformulier in en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek.
Selwyn is zeer deskundig en ervaren. Het klikte van het begin af aan. Hij maakt tijd voor het ontwerp, stelt bij als het nodig is, onderbouwt de offerte. Hij weet als geen ander wensen en adviezen in elkaar te passen. Werkt met een team van zeer betrokken vakmensen. Hij heeft hier een prachtige badkamer opgeleverd, waar wij elke dag met veel plezier gebruik van maken. Wij bevelen Badkamerwinkelaanhuis.nl van harte aan. Dankjewel Selwyn.


De heer en mevrouw V. Uit Maarheeze.

Badkamerwinkelaanhuis heeft ons goed begeleid van het begin tot eindoplevering , alles was perfect geregeld, er wordt gewerkt met een fijn team mensen, er worden duidelijke afspraken gemaakt die altijd worden nagekomen.


De heer en mevrouw V. Uit Leende.

Selwyn heeft ons goed geholpen en begeleid met het ontwerpen van de badkamer. We vonden het concept ideaal, eerst lekker thuis een ruw ontwerp uitzoeken en daarna het verfijnen ervan bij de groothandel. De planning verliep ook in goed contact. De werkzaamheden zijn uitgevoerd door vakmensen en dat is terug te zien in het resultaat, waar we erg blij mee zijn. Het is precies zoals door ons verwacht na het ontwerpen van de badkamer. De kleine puntjes die niet geheel volgens planning verliepen zijn professioneel en in goed overleg aangepakt om zo toch tot een goed eindresultaat te komen.


De Familie Poppel uit Leende
De aan huisservice is heel prettig, omdat ter plaatse meteen meegedacht kan worden qua indeling, materialen etc. Ook het samen rondlopen in de showroom bij Galvano is een plus, omdat je daar ook nog allerlei adviezen ontvangt.
 

De Fam. Pouwels uit NuenenInspiratie

Heb je plannen voor een nieuwe badkamer, is het toilet aan vernieuwing toe of ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw woonkamer of keuken? Badkamerwinkel aan Huis inspireert je graag met behulp van stijlen en gerealiseerde projecten.
 
Doe inspiratie op vanuit de luie stoel door onze projecten of stijlpagina’s te bekijken. Uiteraard komen we graag bij je langs met onze mobiele showroom om voorbeelden te laten zien. Samen verkennen we de mogelijkheden en maken we een plan. Heerlijk bij jou thuis, op een moment dat het jou het beste past. 

InspiratieStijlen

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden die er zijn? Bel ons op 06-39 51 34 39, of vul ons contactformulier even in en wij nemen contact met je op.