Mobiele badkamer

Heeft u binnenkort een badkamerrenovatie gepland en maakt u zich zorgen over hoe u tijdens de werkzaamheden kunt douchen of naar het toilet kunt gaan? Wij hebben de perfecte oplossing voor u!

Onze mobiele badkamer is speciaal ontworpen om aan uw behoeften te voldoen tijdens een badkamerrenovatie. In onze aanhanger vindt u een volledig uitgeruste doucheruimte, een wastafel met wasbak en een toilet - alles wat u nodig heeft om comfortabel te blijven tijdens de renovatie.

Waarom kiezen voor onze mobiele badkamer?

  • Gemak: Onze aanhanger is volledig ingericht en klaar voor gebruik. U hoeft zich geen zorgen te maken over het zoeken naar alternatieve accommodaties of sanitaire voorzieningen.

  • Hygiëne: We hechten veel waarde aan hygiëne en reinheid. Onze faciliteiten worden regelmatig schoongemaakt en onderhouden.

  • Comfort: U hoeft niet in te leveren op comfort tijdens uw badkamerrenovatie. Onze aanhanger biedt alle voorzieningen die u thuis gewend bent.

  • Flexibiliteit: U kunt de aanhanger huren voor de duur van uw renovatieproject, zodat u zeker weet dat u toegang heeft tot sanitaire voorzieningen gedurende de hele renovatie.

Maak u geen zorgen over ongemakken tijdens uw badkamerrenovatie. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat u zich comfortabel en op uw gemak voelt, zelfs als uw eigen badkamer tijdelijk niet beschikbaar is.

Neem vandaag nog contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren en uw reservering te maken. Uw gemak en comfort zijn onze prioriteit!
Inspiratie

Heb je plannen voor een nieuwe badkamer, is het toilet aan vernieuwing toe of ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw woonkamer of keuken? Badkamerwinkel aan Huis inspireert je graag met behulp van stijlen en gerealiseerde projecten.
 
Doe inspiratie op vanuit de luie stoel door onze projecten of stijlpagina’s te bekijken. Uiteraard komen we graag bij je langs met onze mobiele showroom om voorbeelden te laten zien. Samen verkennen we de mogelijkheden en maken we een plan. Heerlijk bij jou thuis, op een moment dat het jou het beste past. 

InspiratieStijlen

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden die er zijn? Bel ons op 06-39 51 34 39, of vul ons contactformulier even in en wij nemen contact met je op.


Neem direct contact op