Lekkage in de badkamer? Onze loodgieters helpen!

Heb je last van een lekkende kraan, een lek in het doucheputje, onder de wastafel of wordt de douche niet meer warm? Badkamerwinkel aan Huis helpt deze lekkage te vinden en ook op te lossen. Wij werken samen met erkende en ervaren loodgieters, die graag komen helpen. Wij helpen met alle loodgieters klussen. Een klusje groot of klein, wij zijn graag van dienst.

Opsporen van de lekkage

Een lekkage in een badkamer is een van de meest voorkomende lekkages binnen in je huis. Dat komt omdat hier ook de meeste waterleidingen zitten. Los van de waterleidingen, kunnen andere problemen ook een lekkage veroorzaken. Denk hierbij aan slecht voegwerk, loszittende tegels waar water achter komt, een slechte afvoer of een verouderd badkamer of systemen. Wij kunnen je helpen om de lekkage op te sporen en te detecteren.

 

Wij helpen met het oplossen van de lekkage

Op ons en onze loodgieters kun je vertrouwen. Onze ervaren specialisten kunnen het oplossen en adviseren hierbij ook de beste manier van aanpak. 

Heb je een probleem in je badkamer? Wij staan altijd paraat en zullen daarbij helpen. Bel ons bij spoedgevallen of stuur ons een mail voor hulp of als je een offerte wilt ontvangen.
Direct contact opnemen:

 

Stel hier uw vraag: