Kleine, grote of complete WMO renovaties

Badkamerwinkel aan Huis is de specialist in het toepassen van WMO aanpassingen in de badkamer of toiletruimte. Een levensloopbestendige badkamer is niet alleen praktisch maar ook modern en schoon in gebruik.

We realiseren niet alleen complete badkamers maar ook kleine renovaties, zoals: 

  • Het toilet hoger hangen of lager;
  • Aanbrengen van wandbeugels en douchestoeltjes;
  • Installeren van een douchetoilet;
  • Anti-slip tegels plaatsen;
  • Een bad ombouwen naar een inloopdouche.

Los van de grotere en kleinere montages, kunnen we ook het sanitair los leveren. Badkamerwinkel aan Huis geeft advies en maakt een offerte op maat. Wil je graag meer weten naar de mogelijkheden die wij bieden voor de WMO aanpassingen binnen in je huis? Stuur ons een mail of bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. Wij luisteren en denken met je mee.

 

Ja, ik wil graag meer weten
Douchewc biedt de oplossing

Een douchewc biedt veel opties en mogelijkheden wat betreft luxe. In aanschaf is het duurder dan een normaal toilet, maar je profiteert er wel veel meer van. Denk hierbij aan hygiëne, comfort en het laat je schoon en fris voelen na iedere toiletbeurt. Wij bieden verschillende douchewc’s zowel wat komt uit een lager of hoger segment.

Meer weten of douchewc’s en wat ze voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Of plan een afspraak in voor een offerte op maat te laten maken.

Direct contact opnemen:

 

Stel hier uw vraag: