Franchise samen met ons

Wil je gaan franchisen in de tegel- en sanitair wereld? Dan bieden wij je de mogelijkheid om aan te sluiten bij Badkamerwinkel aan Huis, een samenwerkingsverband met twee concepten namelijk Badkamerwinkel aan Huis en Tegelshowroom aan Huis.

Het concept is ontwikkeld om bij consumenten aan huis de selectie en aankoop van een badkamer of tegels te verzorgen. Een unieke propositie die erg populair is en leidt tot nieuwe klanten. Dit succes willen we graag delen en hierdoor hebben we besloten om dit middels franchise te doen. Met behoud van zelfstandigheid en met ondersteuning én ervaring van de formule.
Wie is Showroom aan Huis?

Showroom aan Huis onderscheidt zich ten opzichte van de ‘klassieke’ badkamerwinkel door de mobiele showroom. Een volledig ingerichte bus die aan huis komt op een dag en tijdstip die de klant zelf het beste uitkomt: gemakkelijk en efficiënt en heel persoonlijk.  Vooraf stem je met de klant de stijl af, waardoor je ter plekke een specifiek assortiment kunt presenteren, vooral bij tegels. Dit bespaart gedoe met monstertegels en stelt je in staat de ruimte direct op te meten en technisch te beoordelen. Ander groot voordeel is dat je direct de order kunt sluiten.Onze franchisenemers

Onze samenwerking is gebaseerd op een franchisemodel, waarbij Showroom aan Huis de franchisegever is, en je met jouw ‘vestiging’ de franchisenemer bent. Klik hier als je meer wilt weten over de formule en een vrijblijvend kennismakingsgesprek wilt aanvragen.

 

Neem contact met mij op!
Ons aanbod

Wij bieden je graag meer informatie over onze formule. Omdat onze samenwerking is gebaseerd op een franchisemodel, ligt deze inhoudelijk vast in een franchiseovereenkomst en een handboek. Maar voordat het zover is, gaan we met elkaar zorgvuldig een selectietraject in. Hierbij mag je van ons alle informatie verwachten die nodig is om de juiste afweging te kunnen maken, andersom geldt dit uiteraard ook.

Wil je graag informatie over je startinvestering en de te verwachten opbrengsten? Wij komen graag met je in contact via ons contactformulier.

Direct contact opnemen:

 

Stel hier uw vraag: