Badkamerpracht in Maarheeze

Afgelopen maand hebben we met trots deze prachtige badkamerrenovatie in Maarheeze afgerond. Bij Badkamerwinkel aan huis zijn we gepassioneerd over het transformeren van standaard badkamers in verfijnde, functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten.

De gekozen tegels vormen het hart van het ontwerp, met een elegante warme zandkleur die op harmonieuze wijze samensmelt met taupe accenttegels. Opvallende visgraatmotieven bij het toilet en in de nissen voegen een speels element toe aan de ruimte, waardoor de badkamer een unieke uitstraling krijgt.

Wat deze badkamerrenovatie extra bijzonder maakt, is de doordachte indeling met veelzijdigheid en opbergruimte in het achterhoofd. Van een luxueus ligbad tot een ruime inloopdouche, een eigentijds hangtoilet, efficiënte verwarming, een stijlvolle spiegelkast en een royaal badmeubel met bijbehorende hoge kast - elk element is zorgvuldig gepland om comfort en functionaliteit te maximaliseren.

De keuze voor planken in dezelfde houtsoort als het badmeubel versterkt de samenhang van het ontwerp, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. Het resultaat is een badkamer die niet alleen een lust voor het oog is, maar ook voldoet aan de praktische eisen van het moderne leven.

Bent u geïnspireerd geraakt door deze badkamerrenovatie en overweegt u zelf een badkamertransformatie in Maarheeze? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen graag met onze mobiele showroom naar u toe, zodat we persoonlijk advies op maat kunnen bieden. Laat ons uw badkamerdromen waarmaken en ontdek hoe wij met ons ervaren team en uitgebreide expertise uw badkamer kunnen omtoveren tot een oase van luxe en comfort.Montage

Een nieuwe badkamer of toilet realiseren? Kies Badkamerwinkel aan Huis: van inspiratie en ontwerp tot volledige installatie.

Lees meer over onze werkwijze: van levering tot complete installatie >>

Levering

Ook voor de levering van sanitair, tegels en kranen ben je bij Badkamerwinkel aan Huis aan het juiste adres.

Lees meer over onze dienstverlening: van levering tot volledige montage >>

Advies aan huis

Jouw droombadkamer samenstellen aan de keukentafel? Badkamerwinkel aan Huis rijdt graag de mobiele showroom voor.

Lees meer over onze showroom op wielen bij jou thuis >>

Ontwerp

Uitzoeken en ontwerpen aan de keukentafel, direct met de juiste afmetingen en gekozen materialen. Makkelijk, efficiënt en praktisch.

Lees meer over onze 3D ontwerpmogelijkheden en onze merken >>
Selwyn is zeer deskundig en ervaren. Het klikte van het begin af aan. Hij maakt tijd voor het ontwerp, stelt bij als het nodig is, onderbouwt de offerte. Hij weet als geen ander wensen en adviezen in elkaar te passen. Werkt met een team van zeer betrokken vakmensen. Hij heeft hier een prachtige badkamer opgeleverd, waar wij elke dag met veel plezier gebruik van maken. Wij bevelen Badkamerwinkelaanhuis.nl van harte aan. Dankjewel Selwyn.


De heer en mevrouw V. Uit Maarheeze.

Badkamerwinkelaanhuis heeft ons goed begeleid van het begin tot eindoplevering , alles was perfect geregeld, er wordt gewerkt met een fijn team mensen, er worden duidelijke afspraken gemaakt die altijd worden nagekomen.


De heer en mevrouw V. Uit Leende.

Selwyn heeft ons goed geholpen en begeleid met het ontwerpen van de badkamer. We vonden het concept ideaal, eerst lekker thuis een ruw ontwerp uitzoeken en daarna het verfijnen ervan bij de groothandel. De planning verliep ook in goed contact. De werkzaamheden zijn uitgevoerd door vakmensen en dat is terug te zien in het resultaat, waar we erg blij mee zijn. Het is precies zoals door ons verwacht na het ontwerpen van de badkamer. De kleine puntjes die niet geheel volgens planning verliepen zijn professioneel en in goed overleg aangepakt om zo toch tot een goed eindresultaat te komen.


De Familie Poppel uit Leende
De aan huisservice is heel prettig, omdat ter plaatse meteen meegedacht kan worden qua indeling, materialen etc. Ook het samen rondlopen in de showroom bij Galvano is een plus, omdat je daar ook nog allerlei adviezen ontvangt.
 

De Fam. Pouwels uit NuenenDirect contact opnemen:

 

Stel hier uw vraag: