Hotel chique

Een luxe chique hotelbadkamerstijl combineert elegantie met comfort. Denk aan marmeren vloeren, gouden accenten, vrijstaand bad, inloopdouche met regendouche, designer armaturen, zachte verlichting en hoogwaardige toiletartikelen. Het biedt gasten een gevoel van weelde en ontspanning in een verfijnde ambiance.

Haal het luxe hotel gevoel naar je badkamer. Tegenwoordig willen we graag meer comfort en luxe in onze badkamers. Er is veel mogelijk, afhankelijk van jouw wensen en stijl.

 

Deze klant heeft gekozen om goudtinten, marmer en betonlook taupe in haar badkamer te verwerken. Daarbij heeft ze gekozen voor een Scrapwood meubelkast, badkamermeubel en plankjes om het luxe gevoel compleet te maken.

In Leende renoveren we badkamers en realiseren we nieuwbouwprojecten voor moderne, functionele badkamers. Ontdek onze expertise in badkamerontwerp en -installatieMontage

Een nieuwe badkamer of toilet realiseren? Kies Badkamerwinkel aan Huis: van inspiratie en ontwerp tot volledige installatie.

Lees meer over onze werkwijze: van levering tot complete installatie >>

Levering

Ook voor de levering van sanitair, tegels en kranen ben je bij Badkamerwinkel aan Huis aan het juiste adres.

Lees meer over onze dienstverlening: van levering tot volledige montage >>

Advies aan huis

Jouw droombadkamer samenstellen aan de keukentafel? Badkamerwinkel aan Huis rijdt graag de mobiele showroom voor.

Lees meer over onze showroom op wielen bij jou thuis >>

Ontwerp

Uitzoeken en ontwerpen aan de keukentafel, direct met de juiste afmetingen en gekozen materialen. Makkelijk, efficiënt en praktisch.

Lees meer over onze 3D ontwerpmogelijkheden en onze merken >>
Selwyn is zeer deskundig en ervaren. Het klikte van het begin af aan. Hij maakt tijd voor het ontwerp, stelt bij als het nodig is, onderbouwt de offerte. Hij weet als geen ander wensen en adviezen in elkaar te passen. Werkt met een team van zeer betrokken vakmensen. Hij heeft hier een prachtige badkamer opgeleverd, waar wij elke dag met veel plezier gebruik van maken. Wij bevelen Badkamerwinkelaanhuis.nl van harte aan. Dankjewel Selwyn.


De heer en mevrouw V. Uit Maarheeze.

Badkamerwinkelaanhuis heeft ons goed begeleid van het begin tot eindoplevering , alles was perfect geregeld, er wordt gewerkt met een fijn team mensen, er worden duidelijke afspraken gemaakt die altijd worden nagekomen.


De heer en mevrouw V. Uit Leende.

Selwyn heeft ons goed geholpen en begeleid met het ontwerpen van de badkamer. We vonden het concept ideaal, eerst lekker thuis een ruw ontwerp uitzoeken en daarna het verfijnen ervan bij de groothandel. De planning verliep ook in goed contact. De werkzaamheden zijn uitgevoerd door vakmensen en dat is terug te zien in het resultaat, waar we erg blij mee zijn. Het is precies zoals door ons verwacht na het ontwerpen van de badkamer. De kleine puntjes die niet geheel volgens planning verliepen zijn professioneel en in goed overleg aangepakt om zo toch tot een goed eindresultaat te komen.


De Familie Poppel uit Leende
De aan huisservice is heel prettig, omdat ter plaatse meteen meegedacht kan worden qua indeling, materialen etc. Ook het samen rondlopen in de showroom bij Galvano is een plus, omdat je daar ook nog allerlei adviezen ontvangt.
 

De Fam. Pouwels uit NuenenDirect contact opnemen:

 

Stel hier uw vraag: